TomTom Flitsers werkt flitsers vaker bij, support voor iPhone 5

TomTom heeft haar applicatie voor flitsmeldingen aangepast voor het scherm van de iPhone 5. TomTom Flitsers heeft meer aanpassingen gekregen in de laatste update, en die moeten vooral de betrouwbaarheid van de applicatie ten goede komen. Zo werden de locaties van vaste flitsers twee keer in de week bijgewerkt. Dat is nu bijgesteld naar dagelijks. […]
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

TomTom Flitsers iPhoneTomTom heeft haar applicatie voor flitsmeldingen aangepast voor het scherm van de iPhone 5. TomTom Flitsers heeft meer aanpassingen gekregen in de laatste update, en die moeten vooral de betrouwbaarheid van de applicatie ten goede komen. Zo werden de locaties van vaste flitsers twee keer in de week bijgewerkt. Dat is nu bijgesteld naar dagelijks. Ook geeft de applicatie nu een waarschuwing als het GPS-signaal verloren gaat of de mobiele internetverbinding verbroken is.

TomTom Flitsers snelheidswaarschuwing iPhoneHet is een van de twee meldingen waarmee TomTom Flitsers Benelux voor de iPhone gebruikers waarschuwt. De ander hoor je als je buiten het bereik van de dienst komt. Flitsers werkt alleen in Nederland, België en Luxemburg. Als je buiten die landsgrenzen komt en bereik verliest, krijg je een melding dat je buiten het bereik van de app bent. Het is net zo goed een disclaimer als een nuttige functie, zou je zeggen. Als laatst zijn er prestatieverbeteringen in de app doorgevoerd.

TomTom Flitsers Benelux kost 1,79 euro per maand via een abonnement dat je in-app kan afsluiten. Daarmee is de dienst prijziger dan een hooggewaardeerde concurrent als Flitsmeister. Wel kan je met het aanmaken van een account een jaar lang gratis gebruik maken van de app.

Downloaden: TomTom Flitsers Benelux (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 1:25
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen flitser, flitsmeister, flitspalen, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.