Angry Birds Seasons krijgt nieuwe Halloween-update

Angry Birds Seasons heeft een nieuwe Halloween-update gekregen op de iPhone en iPod touch. De nieuwe versie brengt 30 extra levels, een Halloween-decor en een nieuwe Orange Bird.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Seasons iPhone HamoweenDe onlangs in de iOS game-update aangekondigde verrassing voor Angry Birds is nu te downloaden. Een teaser kondigde toen al aan dat er een nieuw dier zal zitten dat de serie zou verrijken. Dat is een oranje vogel geworden, die na een update vandaag voor het eerst te katapulteren is in Angry Birds Seasons. Hij maakt deel uit van een nieuwe Halloween-update voor het populaire spel.

De gratis uitbreiding heet Ham’o’ween, natuurlijk verwijzend naar de varkens die je moet bombarderen in hun torens. De update bevat dertig nieuwe levels en een handvol nieuwe achievements, maar de grootste vernieuwing is de oranje vogel. Die heeft de vanzelfsprekende naam Orange Bird meegekregen. Zijn trucje is dat hij groter wordt tijdens de vlucht. Hij begint klein en wendbaar, maar eindigt groot en vernietigend.

Het decor van Ham’o’ween bestaat uit gekerfde pompoenen, skeletten en lantaarns. De donkergroene achtergronden vallen daarbij meer op dan de pikzwarte ondergrond waar de constructies en varkens op rusten. Het totaal aantal levels van Angry Birds Seasons bedraagt nu maar liefst 205 levels.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 23:17
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, halloween

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.