Tap Tap Glee nu in de App Store beschikbaar

Tapulous heeft Tap Tap Glee uitgebracht. In dit spel speel je nummers uit de bekende televisieserie mee.

Tap Tap GleeEen iPhone-game over de succesvolle televisieserie Glee is in de App Store verschenen. Het spel bundelt de nummers die werden gezongen in het programma en laat je op de maat op het scherm meetappen. Hoe beter je dit doet, hoe hoger je eindscore uiteindelijk zal zijn. Ontwikkelaar Tapulous heeft eerder al een flink aantal andere muziekgames uitgebracht: Tap Tap Revenge werd ooit gelanceerd als gameplatform voor muziek, maar al snel begon de maker spellen uit te brengen voor specifieke bands, zoals Linkin Park en Coldplay.

Het spel bevat een vijftigtal nummers als in-app aankopen, waarvan er drie gratis te downloaden zijn. Iedere dag wordt er ook een enkel willekeurig nummer gratis aangeboden. Nummers kosten 79 cent, maar zijn ook te kopen met credits, een in-game valuta die je verdient door de app bijvoorbeeld met je Facebook-account te koppelen.

Door een nummer zo goed mogelijk mee te spelen vergaar je een hogere score. Aan het einde van een track krijg je ook te zien hoe accuraat je precies was en hoeveel noten je achter elkaar goed aansloeg. Heb je een vriend die het spel ook heeft, dan kun je hem of haar via de app uitdagen om een hogere score te halen.

In het televisieprogramma volgt de kijker een groep middelbare scholieren die bij een zangclub zitten. De serie verandert al snel in een musical, met covers van een aantal bekende popnummers. Een succes, als we de cijfers mogen geloven: het programma werd wereldwijd door miljoenen bekeken en wist zelfs een aantal Emmy’s binnen te slepen.

Downloaden: Tap Tap Glee (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2011, 10:51
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.