Stedengidsen CityZapper tijdelijk goedkoop – elke zaterdag 1 editie gratis

De stedengidsen van het Nederlandse CityZapper voor de iPhone en iPod touch zijn tijdelijk gratis of worden met forse korting aangeboden. Van dertien steden zijn de leukste plaatsen om uit te gaan en te eten opgemaakt.

CityZapper stedengids voor iPhone iPod touchDe Nederlandse stedengidsen van CityZapper zijn vanaf vandaag tot en met 1 augustus tijdelijk voor 79 eurocent te downloaden, in plaats van de gebruikelijke 2,99 euro. Bovendien wordt er in deze periode elke zaterdag een andere CityZapper-app gratis aangeboden. De applicaties beschrijven de trekpleisters van een stad en vertellen waar je heen kan gaan om bijvoorbeeld leuk te eten. Daarbij is volgens de makers uitgegaan van een onafhankelijke, niet-commerciële insteek.

De eerste gratis app in de serie is de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Die is vandaag gratis te downloaden. Het is nog niet bekend welke apps de volgende zaterdagen gratis worden aangeboden.

CityZapper heeft dertien stedengids-apps in de App Store staan. Ze hebben allen hetzelfde hoofdmenu met een grote cirkel in het midden, waarin je op duidelijke pictogrammen kan klikken om een bepaalde categorie te kiezen. Ook is er een weersverwachting in de applicatie beschikbaar en kun je op een kaart zien welke door CityZapper aangeraden plekken dichtbij zijn. Let er wel op dat het laden van een kaart veel data verbruikt en op een vakantiebestemming flink in de kosten kan lopen.

Deze maand te downloaden voor €0,79:

Nog niet door de ontwikkelaar afgeprijsd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2011, 17:31
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen cityzapper, reisgids, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.