South Park iPhone iPad officele app

South Park gratis kijken op iPhone en iPad met officiële app

Alle afleveringen van South Park legaal en gratis bekijken op iPhone en iPad kan met de officiële South Park-app. Werkt in Nederland, België en meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

South Park iPhone iPad officele appAlle 250 afleveringen van South Park onder de knop. Zonder dat het een cent kost. Met de officiële South Park-app voor iPhone en iPad kan je alle afleveringen van de schunnige cartoon terugkijken. Van het prille begin met zwaaiende drollen en verkrachte kippen, tot seizoen 17 die afleveringen geheel ophangt aan actuele films en series als The Hobbit en Game of Thrones. De applicatie is te gebruiken in verschillende landen.

Je kan de afleveringen zonder problemen bekijken in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Daarbuiten werken afleveringen mogelijk niet vanwege een regioblok die verbandt houdt met uitzendrechten. De applicatie ondersteunt AirPlay zodat je de afleveringen kan afspelen op je Apple TV. Het hoofdmenu van de app bevat toegang tot uitgelichte en populaire afleveringen, de nieuwste episodes en de volledige seizoenen. Helemaal beginnen bij Cartman gets an Anal Probe is geen probleem.

South Park hoofdmenu South Park episodes iPhone iPad

Je kan afleveringen delen via iMessage, e-mail, Twitter en Facebook. Met een knop zet je het beeld vast, zodat het niet elke keer meedraait als je de iPhone of iPad net even anders vasthoudt. Je hebt wel een internetverbinding nodig om de video’s af te spelen: er is geen offline functionaliteit. Ondanks de instelling waarmee je kan kiezen tussen de Engelse, Duitse en Nederlandse video, ontbreekt ondertiteling wel. Die moet, net als Chromecast-ondersteuning, in een volgende update komen. Mmmkay?

Ondanks dat de app in België te gebruiken is, is South Park niet in de Belgische App Store te downloaden. Het is bij de Nederlandse distributeur nog niet bekend wanneer dat verandert.

Pluspunten

  • Alle afleveringen gratis!
  • AirPlay-ondersteuning

Minpunten

  • Geen ondertiteling

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 18:05
Categorie Amusement
Onderwerpen south park, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.