Snoopy Coaster is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iOS-spelletje Snoopy Coaster uitgeroepen tot App van de Week. De game is tijdelijk gratis, maar bevat alsnog in-app aankopen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Snoopy CoasterApple heeft vandaag weer een nieuwe App van de Week gekozen. Goed nieuws voor koopjesjagers in de App Store, want de winnaar van deze prijs is namelijk ter viering altijd een week gratis te downloaden. Toch is enige voorzichtigheid met de de laatste winnaar wel geboden. Het tijdelijk gratis spel Snoopy Coaster heeft normaal wel een prijskaartje, maar zit tegelijkertijd vol met in-app aankopen. En deze in het spel koopbare kroontjes en muntjes kosten tijdens de App van de Week-aanbieding nog gewoon geld.

In Snoopy Coaster zit je als de bekende fictieve hond samen met zijn vrienden in de achtbaan. Je laat je karretje springen door op het scherm te tappen en kunt van baan wisselen met swipes. In principe is Snoopy Coaster een eeuwig renspelletje vergelijkbaar met bijvoorbeeld Canabalt, maar dan met een looping hier en daar waar je rondjes in maakt voor extra punten.

Hoewel er aardig wat in-app aankopen in Snoopy Coaster zitten, kregen wij bij onze eerste speelsessie niet het idee dat we de portemonnee erbij moesten pakken om goed door de game heen te komen. Je kunt met echt geld sneller upgrades kopen, maar het is ook mogelijk om deze nieuwe opties tijdens het spelen bij elkaar te sparen door punten te verdienen.

Apple kiest iedere vrijdag een App van de Week, wat betekent dat de vorige game op de donderdag daarvoor zijn prijskaartje weer krijgt. Reken er daarom maar op dat je na donderdag 6 juni weer moet betalen voor Snoopy Coaster. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of een aanbieding nog geldt, voordat je er gebruik van maakt.

Downloaden: Snoopy Coaster (gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.