Apple roept Snoopy Coaster uit tot gratis App van de Week

Het iPhone- en iPad-renspelletje Snoopy Coaster is tot Apple uitgeroepen tot gratis App van de Week.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Snoopy CoasterApple heeft het iOS-spelletje Snoopy Coaster uitgeroepen tot App van de Week. Goed nieuws voor iPad-gebruikers op zoek naar een nieuw spelletje, want de game is ter viering ook een week lang gratis te downloaden. Toch denken we dat het verstandig is voorzichtig met deze aanbieding om te gaan: hoewel het spel tijdelijk is ontdaan van zijn gebruikelijke prijskaartje, zijn de in-app aankopen waarmee je extra virtuele munten kunt kopen nog aanwezig.

Snoopy Coaster is eigenlijk een oneindig renspelletje, waarin je in een achtbaan zit met de bekende fictieve hond en zijn vriendjes. Je tapt om te springen of swipet om een baan naar beneden te gaan. Kom je in een looping terecht, dan krijg je extra punten door over het scherm te wrijven.

De in-app aankopen maken het makkelijker om upgrades voor je achtbaankar te kopen, maar zijn niet vereist. Je kunt ook gewoon geld sparen door de game te spelen. Als het een beetje meezit, is de optie de gehele game weinig meer dan een luxe.

Apple kiest iedere vrijdag een App van de Week, wat betekent dat de vorige game op de donderdag daarvoor zijn prijskaartje weer krijgt. Reken er daarom maar op dat je na donderdag 6 juni weer moet betalen voor Snoopy Coaster. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of een aanbieding nog geldt, voordat je er gebruik van maakt.

Downloaden: Snoopy Coaster (gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.