Skyfire Flash-webbrowser voor iPad krijgt betere videosupport

Skyfire voor iPad heeft een update gekregen. Met deze webbrower kun je Flash-content op de iPad bekijken. De update bevat betere videosupport, meerdere talen en specifieke tips en trucs.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

skyfire webSkyfire is een alternatieve webbrowser voor de iPad, waarmee je Flash-pagina’s kunt bekijken. Het werkt nog niet voor alle Flash-sites, maar er wordt hard aan gewerkt om de ondersteuning verder uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld wel gewone websites met Flash-banners en eenvoudige Flash-content bekijken, maar nog niet alle sites waar je Flash-games kunt spelen worden ondersteund. Datzelfde geldt voor videodiensten. In de update is Video Support Flow toegevoegd, een optie om sneller in contact te komen met de engineers van Skyfire als het afspelen van Flash-video’s niet goed werkt.

Kom je een site tegen, waarbij het afspelen van Flash opeens problemen oplevert, dan regel je dat vanuit de app. Ook handig is dat de app ook een ‘Related Sites’-knop bevat, waarmee je op het web kunt zoeken naar vergelijkbare video’s die de content misschien wel kunnen afspelen. In Skyfire is ook gedacht aan buitenlandse gebruikers: de app is nu te gebruiken in 7 nieuwe talen: Italiaans, Frans, Portugees, Duits, Japans, Koreaans en Spaans. Ook vind je in versie 2.3.0 meer gebruiksgemak, met bijvoorbeeld site- en functiegerichte tips en trucs.

Downloaden: Skyfire voor iPad (€3,99)

skyfire ipad uitleg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:54
Categorie Diensten
Onderwerpen flash, ipad, Skyfire

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.