Update voor Fragger brengt je terug naar de Romeinse tijd

Fragger voor de iPhone en iPod Touch is een soort Angry Birds met granaten. Het goedkope spel wordt regelmatig voorzien van flinke updates en in de laatste dertig levels speel je een Romein.

Fragger Ancient TimesNa de themaset Atlantis is er weer een grote update uitgekomen voor het populaire iPhone-spel Fragger. Ancient Times heet de gratis update en daarin kruip je in de huid van een Romeinse soldaat. De bedoeling is het nog steeds hetzelfde: door granaten op een bepaalde manier te gooien moet je tegenstanders doden. Tot voor kort was Fragger goed vergelijkbaar met Angry Birds, waarin je vogels katapulteert om varkens te raken. Met de nieuwe dertig levels is Fragger echter veel meer een puzzelspel geworden.

Zoals in de instructievideo van level 3 die hieronder is te zien, gebruik je lang niet elke worp om een mannetje van het beeld te vegen. Om een granaat(appel) bij een tegenstander in de buurt te brengen, moet je eerst planken verschuiven of explosieve kratten verplaatsen. Daardoor komt het niet alleen aan op goed richten, maar ook op puzzelen. Onervaren spelers zullen zich wellicht even vastbijten op de nieuwe Romeinse spelomgevingen, maar als je er echt niet uitkomt, is er van elk level zo’n instructievideo te vinden op YouTube.

Fragger krijgt regelmatig een flinke update. Zo zijn er ook al themasets uitgekomen rondom Kerstmis en Halloween. Het spel telt nu in totaal maar liefst 250 levels! Met elke update lijkt Fragger minder op het originele spel, waarin je een hedendaagse soldaat bent die vijandige infanterie bekogelt. Daarvan is nog altijd een gratis probeerversie: Fragger Desert Strike.

Downloaden: Fragger (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2011, 15:50
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.