SeatGuru 2.0 laat je foto’s van vliegtuigstoelen uploaden

SeatGuru 2.0 heeft high-res vliegtuigplattegronden gekregen van luchtvaartmaatschappijen als KLM, Air France en Lufthansa. Ook kun je nu foto's uploaden van vliegtuigstoelen en reviews plaatsen vanuit de app.

seatguru foto kleinSeatGuru is een superhandige website voor mensen die veel vliegen. Via de website zoek je op wat de beste stoelen in het vliegtuig zijn. Er is ook een app, die sinds de overname door reissite Tripadvisor de naam ‘SeatGuru by Tripadvisor‘ heeft gekregen. Maar de functionaliteit is nog steeds hetzelfde: laten zien hoe de stoelindeling van vliegtuigen is. Versie 2.0 van SeatGuru brengt een nieuwe interface met zich mee, die er wat moderner uitziet. Nóg handiger zijn de vliegtuigplattegronden in hoge resolutie van luchtvaartmaatschappijen als KLM, Lufthansa, Air France, British Airways en Delta.


Ook United, American Airlines, US Airways, JetBlue, Air Canada, Qantas, Air New Zealand, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Emirates Airlines, China Airlines, ANA, Open Skies, Copa en Frontier hebben plattegronden in hoge resolutie gekregen.

seatguru plattegrondMaar er is meer: de plattegronden zijn duidelijker geworden door het gebruik van nieuwe icoontjes. Ook is de weergave van stoelen realistischer geworden. Je kunt nu bijvoorbeeld foto’s van de cabine en van afzonderlijke stoelen zien. In de app schrijf je reviews over vliegtuigen en stoelen, zodat anderen er ook iets aan hebben. Met de optie ‘Post photos’ stuur je je eigen foto’s in, die je overigens ook via je Facebook-account kunt uploaden. Versie 2.0 van SeatGuru ondersteunt bovendien het grotere scherm van de iPhone 5 en vijfde generatie iPod touch.

Downloaden: SeatGuru (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2013, 21:26
Categorie Reizen
Onderwerp vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.