Runtastic Wintersports PRO voor iPhone tijdelijk gratis

Runtastic Wintersports PRO is momenteel gratis te downloaden. De normaal 5 euro kostende app kan via GPS je positie en route tracken, maar je kunt ook tegen vrienden

runtastic-pro-wintersportsRuntastic heeft vandaag een app in de aanbieding die je als wintersporter niet mag missen: Runtastic Wintersports PRO is gratis te downloaden. Deze app legt je afgelegde route vast via GPS en is geschikt voor skiërs, snowboarders, langlaufers en allerlei andere wintersporten. Zelfs als je op je sneeuwscooter of sneeuwschoenen erop uit of aan het trainen bent voor de biathlon trekt heb je iets aan deze app. Je kunt bijvoorbeeld samen met vrienden kijken wie het snelst een helling af gaat. Je kunt zelfs zien wanneer de zonsondergang is, zodat je tijdig weer terug bent in je skihut. Heb je een compatibele hartslagmeter, dan kan Runtastic je hartslag ook meteen meten.

runtastic-pro-wintersport-iphoneRuntastic Wintersports PRO is gericht op alle wintersporten en bevat een automatische GPS-tracker die tijd, afstand, verbrande calorieën, snelheid, hoogteverschil en dergelijke vastlegt. Je kunt ook een dagboek maken van je oefeningen, je huidige positie en afgelegde route op een kaart bekijken of tijdens het snowboarden luisteren naar je favoriete muziek. Een trainingsdagboek laat zien wat je de afgelopen dagen hebt gedaan en de competitiemodus is handig als je je vrienden wilt uitdagen. Je kunt daarbij ook gesproken feedback krijgen, om tijdens de afdaling al te horen wie er op kop ligt. De interface van de app is in het Nederlands, maar de gesproken feedback is alleen beschikbaar in het Engels en Duits.

Downloaden: Runtastic Wintersports PRO (tijdelijk gratis, normaal €4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2012, 12:39
Categorie Sport
Onderwerpen runtastic, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.