RitReg: gereden kilometers bijhouden met gratis AppEvent-app

Met de Nederlandse app RitReg kun je makkelijk gemaakte kilometers voor de baas bijhouden.

RitReg iconZit je voor de baas vaak in de auto, dan kun je met de tijdelijk gratis app RitReg je gemaakte kilometers bijhouden. In de app geef je de begin- en eindstand op de kilometerteller aan, waarna je ook aangeeft waar je de rit startte en waar je de motor weer uitzette. Voor dat laatste kun je ook je gps-locatie gebruiken, zodat de straat waar je in staat geparkeerd automatisch wordt ingevuld.


RitReg screenRitReg probeert je een hoop papierwerk te besparen: je kunt al je ingevulde informatie versturen via e-mail, waardoor je niet met de hand een formulier moet opzetten. Het is ook mogelijk om je gegevens via e-mail of ontwikkelaar DoodleSoft’s cloud-dienst DoodleCloud op te slaan, zodat je ze niet zomaar verliest. Op verdere handige extra’s hoef je echter niet te rekenen: de app ziet er aardig barebones uit en biedt naast vier tabbladen met standaardinformatie niks bijzonders.

Je kunt RitReg gratis downloaden wegens de Nederlands-Belgische actie AppEvent, waarbij er dagelijks een gratis app ontwikkeld in de Benelux gratis wordt aangeboden. De kans is groot dat RitReg’s aanbieding slechts een dag zal duren. Kijk daarom goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: RitReg (gratis, normaal €1,79, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2013, 14:15
Categorie Reizen
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.