RitCloud en RitMeister voorzien van Flitsmeister-integratie

De kilometerregistratie-apps RitCloud en RitMeister zijn voorzien van integratie met Flitsmeister, met flits- en file-informatie.

RitCloud iPhone kilometerregistratieDe kilometerregistratie-apps RitMeister en RitCloud hebben grote updates gekregen in de App Store. Beide apps zijn na de update voorzien van integratie met Flitsmeister, de bekende flitsers-app. Je kan nu met één druk in de applicaties de app Flitsmeister openen, waarna die toepassing je voorziet van informatie over files, trajectcontroles en flitsers. Ondertussen blijft RitCloud of RitMeister open staan en de lengte van je route bijhouden.

Dat Flitsmeister tegelijk je locatie kan opnemen naast de kilometerregistratie-apps is niet zo bijzonder; dat moet elkaar niet bijten. Verschillende iPhoneclub-lezers gebruiken bijvoorbeeld meerdere flits-apps tegelijkertijd tijdens het rijden zodat ze er zeker van zijn dat ze geen flitsers over het hoofd zien. Het bijzondere aan deze update, is dat het nu ook als logisch voelt. Vanuit RitCloud en RitMeister start je Flitsmeister en werken beide diensten.

De registratie-apps zijn eveneens voorzien van bugfixes, op fouten oplossen die optraden bij het schakelen tussen de liggende houding en de portretstand van de applicaties. Ook wordt voortaan je postcode weergegeven als je de ritgegevens exporteert als .csv of .html-bestand.

RitMeister en RitCloud zijn in principe dezelfde apps, maar hebben het verschil dat RitCloud gegevens online bewaart via Apple’s iCloud. In RitMeister houd je de gegevens juist zeker weten voor jezelf en slingeren ze niet online.

Downloaden: RitMeister (€8,99, opgeslagen ritten alleen op je toestel, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: RitCloud (€8,99, opgeslagen ritten ook op iCloud, iPhone, iOS 5.0+)
Ook genoemd: Flitsmeister (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 12:15
Categorie Navigatie
Onderwerpen cloud, flitsmeister, kilometerregistratie, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.