Restaurantgids Eet.nu in nieuw jasje gestoken op iPhone

Restaurantgids Eet.nu voor de iPhone is sneller en overzichtelijker dan voorheen, heeft een routeplanner-functie en meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Restaurantgids Eet.nu vernieuwd op iOSDe simpelste restaurantgids die Nederland rijk is op de iPhone, heeft zich een vernieuwd uiterlijk aangemeten. De roze-witte app Restaurantgids Eet.nu waarin je restaurants zoekt op basis van je afstand, is vooral sneller geworden sinds de nieuwste update. Maar de app is ook visueel wat strak getrokken. Het zal je niet verbazen dat de designrichting iéts flatter is geworden. De kleurovergang in de bovenbalk is niet geheel verdwenen, maar wel net wat subtieler in de app. Inhoudelijk zijn er ook wat verbeteringen doorgevoerd.


Vanaf Restaurantgids Eet.nu 2.0 zie je nu al in het overzicht van restaurants welke tentjes over foto’s beschikken. Een gele sterrenbeoordeling accentueert de mening van de recensieschrijvers in de app en het roze gemiddelde beoordelingscijfer daarachter benadrukt dat nog eens. Op de pagina van een restaurant kan je nu onderin op de uitvergrootte kaart drukken om een route naar een tent uit te stippelen. Apple’s Kaarten-app moet je de weg naar het restaurant wijzen, maar staat helaas standaard ingesteld op autorijden en toont geen loop- of fietsroutes.

Restaurantgids Eet.nu lijst met resultaten Restaurantgids Eet.nu detailpagina

Ten slotte kan je in versie 2.0 van Eet.nu voor de iPhone jezelf aanmelden met Twitter of Facebook, in plaats van een nieuw account aan te maken bij de dienst zelf. Je word hoe dan ook doorgestuurd naar een aanmeldmodule op een website, wat wel erg ouderwets is. Het is ons daarbij niet duidelijk waarom je een account zou aanmaken. Restaurants als favorieten opslaan en recensies achterlaten, kan ook zonder je profielinformatie door te spelen naar Eet.nu.

Downloaden: Restaurantgids Eet.nu (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Lezers en beoordelingen in de App Store wijzen erop dat de applicatie bij veel mensen niet meer werkt. We hebben Eet.nu gevraagd wat er aan de hand is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.