Rayman Jungle Run nu geoptimaliseerd voor iPhone 5

Het geliefde platformspel Rayman Jungle Run is geüpdatet voor de iPhone 5 en is daarmee verlost van de rare kartelrandjes die je zag op de iPhone 5. De game maakt nu ook gebruik van het 4 inch scherm.

Rayman Jungle Run breed schermDat nieuwe games nog niet voor de iPhone 5 zijn aangepast, is één ding. Maar met Rayman Jungle Run was er iets bijzonders aan de hand. Het spel was namelijk beduidend grofkorreliger als je het speelde op een iPhone 5 ten opzichte van een iPhone 4S of iPhone 4. Met name rondom Rayman zelf en de Looms die je moet pakken in de levels, waren kartelrandjes zichtbaar. Een update maakt korte metten met het euvel.

De kartelrandjes zijn niet alleen verdwenen uit het razend populaire platformspel, maar het spel is ook meteen geoptimaliseerd voor de schermgrootte van de iPhone 5. Je kan het spel nu dus spelen op het grotere 4-inch scherm, wat in het geval van Rayman Jungle Run een aardig voordeel kan zijn.

Rayman Jungle Run mep op 4 inchIn het spel raas je in moordtempo door de levels en moet je elke sprong goed timen om alle Looms onderweg op te kunnen pakken. De bonuslevels waarop je recordtijds kan neerzetten, doen er zelfs nog een schepje bovenop en veranderen op het moment dat je er doorheen rent. Dan kan een groter scherm in ieder geval geen kwaad. Andere aspecten van de update zijn dat je het spel nu als cadeau kan weggeven vanuit het menu en er is een fout uit de iCloud-synchronisatie gehaald.

Rayman Jungle Run loopt als een tierelier op de iPhone, iPod touch en iPad. Het spel staat al een tijd in de hitlijst meest verkochte apps in de Nederlandse App Store en geniet 567 beoordelingen met de maximale gemiddelde score van vijf sterren. Wij riepen het spel eerder uit tot Game van de Week en noemden het ‘misschien wel de beste platformgame op de iPhone‘.

Downloaden: Rayman Jungle Run (€2,39, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2012, 11:27
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, rayman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.