Tyype: snelle iPhone-tekstinvoer vandaag gratis

De app Tyype is momenteel gratis te downloaden. Met de app kun je sneller teksten schrijven, dankzij handige vingerbewegingen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tyype icoonTyype is een app om sneller teksten in te voeren op de iPhone. Het gaat om een teksteditor die reageert op vingerbewegingen. Je kunt snel door de tekst bewegen en stukken tekst selecteren, zonder dat je meermaals hoeft te tappen of ingedrukt hoeft te houden. Dat vergt natuurlijk wel wat oefening. Door bijvoorbeeld met één vinger te bewegen en ondertussen de highlight-knop ingedrukt te houden kun je een stuk tekst markeren. Gebruik je een pinch-beweging met je vingers, dan wordt het lettertype kleiner. Dubbeltappen met twee vingers betekent dat de hele tekst geselecteerd moet worden.

Daarna heb je de mogelijkheid om te kopiëren en te plakken. Zo zijn er nog meer bewegingen die je gaandeweg zult aanleren. Handig voor mensen die vaak teksten op hun iPhone moeten intikken. Sinds kort is de app aangepast voor het grotere scherm van de iPhone 5. Tyype ondersteunt meerdere bestandstypen en kan de tekst die je hebt geschreven op meerdere manieren delen. Je kunt de teksten bijvoorbeeld doorsturen naar Dropbox, zodat je er vanaf elk apparaat met internettoegang bij kunt. Wel zit er een addertje onder het gras: de app is momenteel gratis, maar wil je upgraden naar de Pro-versie, dan zul je nog steeds €0,79 moeten betalen via een in-app aankoop.

Downloaden: Tyype (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Ook verkrijgbaar: Tyype HD voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

tyype hd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2012, 14:15
Categorie Productiviteit
Onderwerpen gratis, korting, tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.