Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Rayman rent zich nu ook rot op de iPhone en iPad in Rayman Adventures

Rayman Adventures, de topper voor de nieuwste Apple TV, is nu ook beschikbaar op onder andere de iPhone en iPad. In deze snelle platformer ren je langs vijanden en obstakels om op zoek te gaan naar gestolen eieren.

Rayman Adventures voor iOS en Apple TV.

De exclusieve Apple TV-game Rayman Adventures is niet meer exclusief. Vanaf vandaag is de platformer met Rayman ook beschikbaar op andere apparaten, waaronder de iPhone en iPad. In Rayman Adventures ren je je rot door veel verschillende levels om eieren op te sporen en de magische boom te herstellen.

Rayman Adventures op iOS synchroniseert met Apple TV

Als je Rayman Adventures al op de Apple TV gespeeld hebt, dan is er goed nieuws. Je kunt de avonturen van Rayman nu ook met je meenemen. Door de Apple TV- en iOS-versie eenmalig met elkaar te koppelen via een code, worden je opgeslagen bestanden gesynchroniseerd. Je kunt daardoor verder gaan op je iPhone waar je op je Apple TV gebleven was, en vice versa.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Je bestuurt Rayman Adventure op iOS net als op de Apple TV. Door op het scherm te tikken, ingedrukt te houden en te swipen, kan Rayman springen, zweven en van richting veranderen. In de game rent Rayman automatisch, wat in kleinere levels lastig kan zijn. Op de Apple TV is het mogelijk om een externe controller aan te sluiten, waardoor je Rayman helemaal zelf kan besturen. In deze iOS-versie is dat nog niet mogelijk. Een optie in het instellingen scherm verraadt echter dat dit er wel binnenkort aan zit te komen.

Wij waren in ieder geval erg te spreken over dit nieuwe avontuur van Rayman, zoals je kunt lezen in onze recensie van Rayman Adventures. Heb je geen nieuwe Apple TV, maar ben je wel geïnteresseerd in toffe platformgames, dan is Rayman Adventures ook voor iPhone en iPad een echte aanrader.

Bekijk ook

Review: Rayman Adventures voor Apple TV is de game die je moet spelen

Rayman Adventures is het nieuwste avontuur van Rayman en voorlopig exclusief voor de nieuwe Apple TV. De game is gratis te spelen, maar is de download ook de moeite waard?

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 december 2015 om 12:34
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.