Rabo Bankieren: creditcardbetalingen in app

Rabo Bankieren op iPhone en iPad is bijgewerkt met de optie creditcards in te zien. Binnenkort wordt ook het adresboek in de app verbeterd.

rabo bankierenDe Rabobank heeft haar iPhone-app Rabo Bankieren voorzien van een update. Deze biedt inzicht in creditcards, volgens de bank een veelgehoorde wens van gebruikers. Versie 3.1 van de applicatie geeft toegang tot de transacties van je particuliere creditcard, de datum waarop een een bedrag wordt geïncasseerd en de bestedingsruimte die je hebt. In de update-omschrijving in de App Store geeft de bank aan welke andere verbeteringen voor de deur staan.

Rabo Bankieren met creditcardsDe update van Rabo Bankieren zorgt ervoor dat de applicatie bruikbaar is vanaf iOS 4.3. Eveneens is de app geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5. Als je vragen hebt over de creditcard-functionaliteit binnen de app, kan je op de Help-knop rechtsboven drukken. Je krijgt dan instructies te zien voor het gebruik. Als het goed is, worden particuliere kaarten meteen zichtbaar in de app. Support voor zakelijke creditcards komt later, stelt de Rabobank in de App Store-updatetekst.

Er zijn meer verbeteringen aangekondigd. Zo wordt er druk gewerkt aan een nieuw adresboek. Klanten van de bank gaven eerder op de Facebook-feedbackpagina al aan dat ze graag een integratie van het adresboek vanaf de website naar de iPhone zien. Dat is een optie die concurrent ING Bankieren bijvoorbeeld al biedt. Ten slotte moet Rabo Bankieren in de volgende update zijn voorzien van contactinformatie en banknieuws.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2013, 12:54
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen creditcard, mobiel bankieren, mobiel betalen, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.