AutoDesk Formit 2.0 ondersteunt nu metrische eenheden

AutoDesk Formit heeft een update naar 2.0 met verzamelen van anonieme gebruiksgegevens, meer stabiliteit en ondersteuning van metrische eenheden.

autodesk formitAutoDesk is specialist in technische tekenprogramma’s. AutoCAD is erg bekend, maar ze brengen behalve AutoCAD WS nog een reeks andere apps op de iPad uit. Zoals AutoDesk Formit, dat net een grote update naar 2.0 achter de rug heeft. Met de app kun je gebouwen ontwerpen met behulp van vormen, die je kunt voorzien van schaduweffecten. De nieuwste versie van de app ondersteunt metrische eenheden (!), zodat je lengtes in meters kunt aangeven.

Er is een koppeling met Autodesk Revit gemaakt, zodat je ontwerpen ook in de cloud kunt synchroniseren. Daarnaast zijn er een hoop praktische verbeteringen doorgevoerd, zoals de mogelijkheid om satellietbeelden opnieuw te laden, rechthoeken onder een bepaalde hoek plaatsen en de gallery sorteren op naam of datum. De app verzamelt vanaf nu ook anonieme gebruiksdata, al kun je dat op de About-pagina uitschakelen als je dat niet wilt. Bij een crash van de app kun je je gegevens bij de volgende keer opstarten van de app weer ophalen. Ook op het gebied van stabiliteit is de app beter geworden.

Downloaden: AutoDesk Formit (gratis, iPad, iOS 5.1+)

autodesk formit ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2013, 12:05
Categorie Uncategorized
Onderwerp autodesk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.