Twitter-app Twitterrific bevat geheim lettertype

Twitter-app Twitterrific voor iPhone en iPad heeft een geheim, gepixeleerd lettertype.

Pixel LoverWe bespraken de nieuwste versie van iPhone-app Twitterrific eerder al uitgebreid, maar er blijkt nog minstens één geheim in de applicatie verborgen te zitten. Ontwikkelaar Iconfactory heeft namelijk verklapt dat een tweet met de tekst ‘OMG Pixels’ een geheim, gepixeleerd lettertype zal ontgrendelen. Een tweet met alleen het woord ‘pixels’ blijkt uit vervolgtweets van de ontwikkelaar ook genoeg te zijn.

Het pixellettertype lijkt rechtstreeks uit een oude 8-bit game of een computer uit de jaren 80 te zijn getrokken. Net als bij andere lettertypes kun je gewoon de grootte en de achtergrondkleur aanpassen.

Twitterrific is niet de eerste Twitter-app met geheimen: Tweetbot bleek afgelopen jaar een verborgen instellingen-menu te hebben waarin je de streaming-optie in of uit kan schakelen. Ook taken-app Clear is berucht om zijn verborgen functies: door bepaalde handelingen uit te voeren kun je extra thema’s ontgrendelen. De makers hebben de handelingen voor een hoop van deze thema’s echter niet bekend gemaakt.

Downloaden: Twitterrific 5 for Twitter (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Via iMore.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2013, 14:17
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.