Publiek Gezocht: iPhone-app toont opnames die je kan bijwonen

Met de iPhone-app Publiek Gezocht zie je hoe je opnames van televisieprogramma's kan bijwonen. Publiek Gezocht is een gratis app, maar is ook in betaalde vorm zonder reclame te krijgen.

Publiek Gezocht VIP iPhone opname bijwonenEen keertje opzichtig hard Groen! roepen in Lingo, of de volgende grote Donor Show bijwonen? De nieuwe Nederlandse iPhone-app Publiek Gezocht geeft een overzicht van programma’s die publiek of zelfs deelnemers zoeken voor hun uitzendingen. Zo zie je onder andere dat de nieuwe komedieserie AAF die gaat draaien op RTL 4, live publiek zoekt voor de opname van deze vrijdag. Dan krijg je een exclusieve kijk in de serie die pas volgend voorjaar wordt uitgezonden.

Het is een voorbeeld van een van de series en programma’s die je kan bijwonen. Op elke programmapagina zie je contactgegevens als een mailadres en zie je welke gegevens je op een rij moet zetten om je aan te melden.

Publiek Gezocht opname bijwonenPubliek Gezocht is een initiatief van Stone-Hill Media, het bedrijf achter de websites Publiek-gezocht.nl, Kandidaten-gezocht.nl en Figuranten-gezocht.nl. Het bedrijf is de vaste publieksleverancier voor RTL, SkyHighTV, Avro, Tros, BNN, VPRO, SBS, MTV, KRO, Eyeworks, Endemol, Blue Circle, Talpa, EVAmedia en meer. Het aanbod dat momenteel in de app voorhanden is, verschilt van Tros Radar, tot het kunstprogramma van Tijl Beckand, tot je opgeven voor een echtgenoten-ergernissen programma van SkyHighTV waar verder nog geen details over worden gegeven.

Publiek Gezocht is er als gratis app, maar ook als betaalde applicatie zonder reclame. Die VIP-versie heeft verder geen toegevoegde waarde, maar kost wel 2,69 euro. Daarnaast belooft de applicatie je voorrang bij de uitnodigingen en elke maand een foto- of videocamera te verloten onder belangstellenden. Ondanks dat kan je ook de gratis app aanwenden voor je moment of fame op tv.

Downloaden: Publiek Gezocht (gratis, vanaf iOS 4.3)
Downloaden: Publiek Gezocht VIP (€2,69, zonder reclame, vanaf iOS 4.3)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2012, 13:04
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen shows, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.