Programmeerwedstrijd 9292: prototype 9292OV voor iPhone OS 3.0

Robin Speijer heeft meegedaan aan de programmeerwedstrijd van 9292OV, waarbij je nieuwe ideeën voor de OV-applicatie kon aandragen. Robin's prototype bevat wat nieuwe functies, zoals een waarschuwing op de achtergrond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

reisadvies9292OV kondigde een paar weken geleden een programmeerwedstrijd aan. Op 2 juni wordt daarvan de uitslag bekendgemaakt, maar het is leuk om alvast één van de prototypes te laten zien. Robin Speijer heeft een vrij uitgebreide applicatie gemaakt, met allerlei handige extra’s. Robin’s prototype heeft een reisplanner, waarop alle opgeslagen reizen verschijnen. Je kunt op twee manieren een reis toevoegen: de korte manier via GPS en vastgelegde bladwijzers of de lange manier door alles handmatig in te voeren. Via Google Maps kun je naar een locatie zoeken, maar andersom kan ook.

Als je een route gepland hebt kun je naar Google Maps gaan, waarbij 9292OV afsluit. Robin’s prototype waarschuwt ook wanneer je de deur uitmoet; dit werkt op de achtergrond, zodat je de applicatie niet open hoeft te laten staan. Wat er met het prototype gaat gebeuren is nog onduidelijk; vanwege de achtergrondfunctie kan deze applicatie pas eind van de zomer in de App Store verschijnen. Maar of Robin de applicatie dan zelf uitbrengt of in samenwerking met 9292OV hangt natuurlijk af van de uitslag van de wedstrijd op 2 juni.

locatie bepalen

Iemand meer interessante prototypes van deelnemers gezien? Laat het weten! Bij 9292OV loopt ook nog een enquête naar de ultieme OV-navigator.

Meer info: Blog Robin Speijer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:11
Categorie Reizen
Onderwerpen 9292, openbaar vervoer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.