iPee Drunk: spelletje simuleert dronken toiletbezoek

iPee Drunk is een game waarbij je zo goed mogelijk in de toiletpot moet mikken. Gaandeweg eist de alcohol z'n tol waardoor het steeds moeilijker wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipee drunkiPee Drunk is een applicatie die in dronken toestand waarschijnlijk het best te waarderen valt. De Nederlandse ontwikkelaar Data Supply vertelde ons, dat de applicatie aanvankelijk iPiss heette. Na meer dan een maand stoeien met Apple is de game uiteindelijk goedgekeurd, maar wel met een leeftijdsaanduiding 17+, een gekuiste versie van de instructies en een andere naam: ‘iPee Drunk’. In dit spel gaat het erom je plaskwaliteiten te demonstreren, terwijl je onder de invloed van alcohol bent.

Bij elk level heb je meer alcohol op, waardoor je lichaam moeilijker te controleren valt. Het is de bedoeling dat je de iPhone of iPod touch ter hoogte van je heupen houdt, om het plassen in de toiletpot te simuleren. In de pot bevindt zich een schietschijf, die je zo goed mogelijk moet raken. Als je het spel voltooit wordt je score opgenomen in de ranking. iPee Drunk kostte aanvankelijk €0,79 maar is nu gratis te downloaden.

Downloaden: iPee Drunk (gratis)

ipee drunk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:41
Categorie Amusement
Onderwerp opmerkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.