Preview van Zen Bound op de iPad

Ontwikkelaar Secret Exit heeft een preview gegeven van de iPad-versie van Zen Bound, een game waarbij je een stuk touw om een object moet wikkelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zen boundOntwikkelaar Secret Exit heeft een preview gegeven van Zen Bound op de iPad. In deze meditatieve game moet je een stuk touw om een object wikkelen, waarbij het object gaandeweg wordt bedekt met verf. Het doel is niet om dit zo snel mogelijk te doen, maar zo nauwgezet mogelijk zodat je even helemaal nergens aan hoeft te denken en totale ontspanning (of inspanning) beleeft. Ontwikkelaar Secret Exit heeft de game uitgebreid met nieuwe opties, meer levels en nieuwe muziek.

Zen Bound 2.0 maakt gebruik van de grotere resolutie van het iPad-scherm. Je ziet veel meer details, zonder dat de ontwikkelaars het scherm hebben volgepropt met allerlei extra opties. Zelf vinden ze de omzetting nogal geslaagd, dankzij de kwaliteiten van de iPad:

The graphical fidelity on the iPad far improves on the critically acclaimed visuals of the first game – the surfaces are brimming with detail, vivid colors and subdued tones.

Ter vergelijking:
zen bound ipad vs iphone

Secret Exit verwacht dat Zen Bound 2 klaarstaat in de App Store zodra Apple begint met de verkoop van de iPad. Versie 1.2.2 van Zen Bound (€2,39) is de meest recente versie in de App Store.

zen bound ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 13:01
Categorieën Games, Uncategorized
Onderwerpen ipad, preview, secret, zen bound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.