PressReader voor iPad: NRC en andere kranten lezen op de iPad

NewsPaper Direct heeft zijn PressReader-applicatie aangepast voor de iPad. 1.500 kranten- en magazinetitels onder handbereik.

nrc pressreaderNewspaperDirect heeft aangekondigd dat ze de applicatie PressReader hebben aangepast voor de iPad. Dat houdt in dat je een enorme hoeveelheid kranten in originele weergave kunt lezen. Meer dan 1.500 kranten en magazines zijn verkrijgbaar via deze dienst, waaronder NRC Handelsblad. Dat betekent dat je niet langer op een aangepaste versie van de iPhone-applicatie van NRC Handelsblad hoeft te wachten om je krantje op de iPad te lezen.

pressreaderVolgens CEO Alex Kroogman is de leeservaring ongeëvenaard in vergelijking met andere aanbieders. Het is alsof je een echte krant in handen hebt. Je kunt de PressReader-applicatie downloaden en daarna 7 kranten gratis downloaden. Elk volgend nummer kost €0,79 per stuk, maar je kunt ook een abonnement afsluiten. Naast NRC Handelsblad zitten ook The Washington Post, USA Today, National Post, The Guardian, International Herald Tribune, Daily Mail, L’Equipe en Le Figaro in het assortiment. Het handige is dat je ook makkelijk oude nummers kunt terugvinden: blader met de datumkiezer naar de gewenste uitgave en druk op de Download-knop.

Downloaden: PressReader (gratis)

Tipgever: iBerno

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2010, 12:15
Categorie Uncategorized
Onderwerpen batterij, dock, google maps, hoesje, ipad, kranten, multitasking, nrc reader, opladen, portable

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.