Popsicolor geeft preview van versie 2: meer inkt, meer kleuren

Popsicolor krijgt binnenkort en update naar versie 2.0. Daar in zijn meer deelmogelijkheden, meer kleuren en meer inkteffecten. Ook kun je beter objecten in de foto accentueren.

popsicolor-2De makers van de Popsicolor-app zijn druk bezig met versie 2.0. In een filmpje laten ze alvast zien wat de nieuwe app te bieden heeft. De nieuwe app gaat straks €1,79 kosten, maar als je nu alvast versie 1.0 aanschaft kun je straks gratis upgraden. Met Popsicolor kun je je foto’s omzetten naar mooie illustraties, met waterverf- en inkteffecten. Popsicolor is een voorbeeld van een app die zelden in het nieuws komt, maar toch een trouwe schare fans om zich heen heeft verzameld. Dezelfde ontwikkelaar maakt de app Percolator, waarmee je ook grappige effecten op je foto’s kunt loslaten. In versie 2.0 van Popsicolor kunnen we meer inkteffecten verwachten. Ook zitten er 16 manieren im om bepaalde objecten in een foto te accentueren. Je kunt straks 24 kleuren mengen, nieuwe fotoranden toepassen en automatisch de foto’s laten oppeppen.

Straks kun je ook foto’s exporteren naar Instagram, Twitter, Facebook, e-mail, kaarten en zelfs vanuit de Popsicolor-app openen in andere apps. Popsicolor is niet te vergelijken met Instagram, waarbij je foto een nostalgisch filtertje krijgt. In plaats daarvan probeert Popsicolor de foto radicaal aan te pakken, zodat een kunstig effect ontstaan. De update naar Popsicolor 2.0 verschijnt binnenkort in de App Store, belooft de ontwikkelaar.

Downloaden: Popsicolor (€0,89, gratis upgrade naar versie 2.0, universeel, iOS 5.0+)

Popsicolor 2.0 from Tinrocket, LLC on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2012, 12:26
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.