Volg de kerstman in vernieuwde Starwalk voor iPhone en iPad

De sterrenapp Starwalk heeft een update gekregen met kerstmanfunctie, asteroiden, dwergplaneten, betere graphics en een nieuwe sterrenkalender voor 2013.

star-walk-ipadDe populaire sterrenapp Starwalk heeft een update gekregen. Speciaal voor kinderen is een nieuwe optie toegevoegd: het volgen van de kerstman. De kerstman zal vanaf 21 december te zien zijn in de app, zodra hij begint met het uitdelen van cadeautjes. Voor volwassenen zitten er ook verbeteringen in, zoals een nieuwe sterrenkalender voor 2013, nieuwe asteroïden en dwergplaneten, betere graphics en verbeterde augmented reality. De app neemt bovendien minder ruimte in op je iPhone. Heb je een iPad mini, dan is Starwalk daar nu ook voor geoptimaliseerd.

Bij Starwalk hoef je eigenlijk niets te doen: je richt de iPhone of iPad naar de sterrenhemel en krijgt vervolgens een plattegrond wat er te zien is. De app toont sterren, sterrenstelsels, satellieten en meer en de informatie wordt daarbij realtime bijgewerkt. In de app vind je nu volledige informatie en 3D-satellietmodellen van GLAST, Ajisai, COROT, Genesis I, Genesis II, INTEGRAL, GPS Group en meer.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2012, 15:43
Categorie Onderwijs
Onderwerpen star walk, sterren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.