Plants vs. Zombies is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iOS-spelletje Plants vs. Zombies uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt Plants vs. Zombies daarom een week lang gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Plants vs. ZombiesGisteren dachten we het eigenlijk al: het bekende iOS-spelletje Plants vs. Zombies is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game voor zowel iPhone als iPad een week lang gratis kunt downloaden. In Plants vs. Zombies bouw je een tuintje met dodelijke planten, om een zombie-invasie van je huis weg te houden. Hoe langer je speelt, hoe meer planten je krijgt en hoe gevarieerder je strategie kan worden.

Plants vs. Zombies is een tower defense-spelletje. Daar zijn er een hoop van in de App Store, maar Plants vs. Zombies staat bij een hoop mensen al tijden als favoriet te boek. De game staat al zo’n drie jaar in de App Store. De iPad-versie was één van de eerste grote games die op de iPad verscheen.

Zoals we eerder al zeiden: Plants vs. Zombies is slechts een week lang gratis te downloaden. Wij vermoeden dat de actie na 28 februari zal komen te vervallen. Het is hoe dan ook altijd verstandig om te kijken of de actieprijs nog van kracht is voordat je achteloos op de downloadknop van de App Store drukt.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, plants vs zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.