PC2ME wil geld zien: vanaf 6 juni alleen nog als betaalde iPhone-app

De remote desktop-oplossing PC2ME is niet langer gratis: je moet er 30 euro per jaar voor gaan betalen. Gebruikers zijn overvallen door deze maatregel, die vanaf 6 juni ingaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PC2MEKoen stuurde ons de tip, dat PC2ME niet langer gratis is: vanaf 6 juni moet je ervoor betalen. De ontwikkelaar had al een betaalde applicatie Files2Phone, waarmee je een remote desktop vanaf je iPhone kunt aansturen en gebruiken, zodat je bijvoorbeeld bestanden kunt afspelen en uitwisselen. PC2ME is een vereenvoudigde versie daarvan daarmee je alleen toegang tot de remote desktop krijgt vanaf je iPhone en waarbij de extra beveiliging ontbreekt.

Koen ontving afgelopen nacht een e-mailbericht waarin de wijziging wordt aangekondigd. De prijs van gratis naar betaalde applicatie is niet mis: je moet voortaan €29,95 per jaar betalen om er nog langer gebruik van te kunnen maken. Als je de website van Files2Phone bekijkt, zie je dat het exact dezelfde website is, maar voor een iets duurder geprijsd product: voor Files2Phone is de prijs €99,95 per jaar. Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom de ontwikkelaar nu voor twee betaalde oplossingen heeft gekozen: de drempel om te betalen was zo hoog dat iedereen massaal voor PC2ME koos. Jammer, want het klinkt als een nuttige dienst. Iemand ervaring met een andere remote pc-oplossing die gratis en/of betaalbaarder is?

Meer info: PC2ME
Via: Koen Vandensande

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2008, 20:58
Categorie Diensten
Onderwerpen apps, betalen, commercieel, computer, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.