Omroep Flevoland 2.0: live tv-kijken en radio luisteren

De iPhone-app van Omroep Flevoland is vernieuwd en biedt nu de mogelijkheid om radio te luisteren vanuit de applicatie en de televisiezender te bekijken vanuit de app. Ook kan je nieuwstips versturen en artikelen delen.

Omroep Flevoland iPhone iPod touchDe officiële applicatie van Omroep Flevoland is vernieuwd naar versie 2.0 waarna je nu ook live de radiozender kan beluisteren en de televisiezender kan streamen op de iPhone en iPod touch. De app was al langer beschikbaar voor de platformen, maar diende voorheen enkel als nieuwsbron en niet als drager van de ‘oude media’. Andere toevoegingen aan de applicatie zijn onder andere actuele file-informatie, flitsmeldingen en OV-mededelingen.


Behalve kijken naar de televisiezender op de iPhone, kan je ook raadplegen wat daar zoal op te zien is. Dat kan met de nieuw ingebouwde tv-gids. Ook wordt er getoond wat er op de radio speelt op het moment, of je nou naar de stream luistert of niet.

De laatste grote toevoeging is dat je nieuwstips op kan sturen naar de redactie van Omroep Flevoland. Die kan je voorzien van je locatie en naast een beschrijving, ook een foto of video. Tenslotte kan je nieuwsberichten uit de app delen via Twitter, Facebook en via e-mail.

Downloaden: Omroep Flevoland (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.