NSStoringen 2.1 geeft pushmelding bij treinstoringen per station

NSStoringen is een iPhone-app waarmee je kan instellen dat je per treinstation meldingen krijgt als er storingen bekend zijn.

NSStoringen iPhone iPod touch treinDe simpele Nederlandse app NSStoringen van Tim Wachter is geüpdatet naar versie 2.1 voor de iPhone en iPod touch. De app heeft een nieuwe instelling waarbij je per station kan instellen dat je pushberichten ontvangt als je rekening moet houden met storingen of werkzaamheden. Een veel gevraagde vernieuwing, zegt Wachter tegenover iPhoneclub.nl. Eerder werd NSStoringen al geüpdatet met een simpele nieuwe interface; nu is de functionaliteit van de app ook beter.

De applicatie legt zich speciaal toe op storingen en werkzaamheden om het spoor en kan met de snelheid die de app brengt, op dat punt een toegevoegde waarde hebben ten opzichte van de uitgebreide app NS Reisplanner Xtra. Behalve de berichten over de onvolkomenheden aan het spoor, krijg je in de applicatie ook tips mee hoe je het beste kan reizen volgens de NS. Ook zie je de verwachtte eindtijd van de ongeregeldheden.

Dat er behoefte is aan een dergelijke applicatie, blijkt uit het aantal recensies in de App Store: 61 stuks. NSStoringen geniet een gemiddelde beoordeling van 4 sterren.

Downloaden: NSStoringen (€0,89)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 17:10
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen openbaar vervoer, storing, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.