NRC geeft iPad mini en iPad 4 weg bij 2-jarige abonnementen

NRC geeft nieuwe abonnees op NRC Handelsblad en nrc.next een iPad mini of iPad 4 cadeau.

iPad NRCNRC Media geeft nieuwe klanten die een 2-jarig abonnement afsluiten op NRC Handelsblad of nrc.next voortaan een iPad mini of iPad vierde generatie cadeau. Hierdoor kunnen nieuwe abonnees nu kiezen tussen de iPad 2, iPad mini en iPad vierde generatie. Je zult echter wel even moeten wachten op je nieuwe iPad nadat je een abonnement hebt afgesloten: NRC zegt de iPad mini (Wi-Fi-model, dus zonder 3G/4G) pas vanaf 17 december te kunnen leveren. De iPad vierde generatie wordt op 10 december verstuurd. Kies je voor een 4G-model, dan wordt deze in januari geleverd.

Je krijgt één van de iPads “cadeau” bij een 2-jarig abonnement op één van de twee kranten. Voor een abonnement op nrc.next betaal je minstens €29,95 per maand, terwijl je voor een abonnement op NRC Handelsblad minstens €34,95 per maand neerlegt. Bij de iPad mini en iPad 2 hoef je niet bij te betalen voor het goedkoopste model, maar voor de iPad 4 moet je 100 euro extra bijleggen. Voor meer opslag en de 4G-variant betaal je ook meer.

Bij het abonnement krijg je de krant digitaal en de zaterdagkrant op papier. Volgens NRC bespaar je met een abonnement op nrc.next 268 euro en bij NRC Handelsblad 196 euro. Dit voordeel wordt gehaald uit de iPad die je bij het abonnement haalt: een vollediger abonnement zonder iPad erbij is namelijk goedkoper. Sluit je normaal gesproken een volledig abonnement af op nrc.next, dan betaal je 26 euro per maand. Hierbij krijg je toegang tot de krant op de iPad, maar ontvang je hem ook dagelijks op papier. Voor een soortgelijk abonnement op NRC Handelsblad betaal 33 euro per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 18:13
Categorie Nieuws
Onderwerp nrc reader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.