Nieuwe thriller ‘Inferno’ van Dan Brown op iPad lezen – maar hoe?

'Inferno' van Dan Brown is ook op de iPad te lezen. Wij zochten uit welke winkels 'Inferno' verkopen en waar je het goedkoopst uit bent. De auteur van de Da Vinci Code lijkt opnieuw een bestseller in handen te hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

inferno dan brown14 mei is een dag waar liefhebbers van Dan Brown-thrillers naar hebben zitten uitkijken. Vandaag komt Brown’s nieuwe thriller ‘Inferno’ uit, waarin Robert Langdon opnieuw de hoofdrol speelt en ook deze keer hulp krijgt van een jonge, knappe assistente. De auteur vierde zijn grootste succes met ‘De Da Vinci Code’ maar ook naar het nieuwste boek werd reikhalzend uitgekeken. ‘Inferno’ is bij verschijning meteen in 13 talen te lezen, waaronder het Nederlands. Interessant is trouwens dat bij de vertaling van dit nieuwe boek Apple-achtige toestanden heersten: vertalers moesten in een verborgen bunker bij Milaan hun werk doen, op computers die waren vastgeschroefd aan het bureau. Na de werkdag verdwenen de manuscripten achter slot en grendel. Vier Nederlandse vertalers kregen strikte regels om te voorkomen dat er iets van het verhaal kon uitlekken.
Natuurlijk lees je dit nieuwe boek op de iPad, maar welke opties heb je dan? En waar ben je het goedkoopst uit? Wij zochten het voor je uit!

Het boek is onder andere te krijgen bij:

Zoals je ziet ben je voor de Nederlandse editie overal hetzelfde uit: €17,99 ben je kwijt, ongeacht of je bij Apple, Bol.com, Bruna, AKO of eBook.nl koopt. Wie goedkoper uit wil zijn koopt de Engelstalige editie via Apple’s iBookstore of via Amazon.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 13:36
Categorie Boeken
Onderwerpen televisie, thriller, tv-gids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.