Myst voor iPhone voor het eerst afgeprijsd naar 79 eurocent

Myst is een game uit 1993 die nog steeds gespeeld wordt op de iPhone. De game is nu voor het eerst afgeprijsd naar €0,79.

myst iphone gameMyst verscheen al in 1993 en was de bestverkochte pc-game totdat The Sims in 2002 op de markt verscheen. Miljoenen mensen hebben de game gespeeld en sinds een jaar of twee kan dat ook op de iPhone. Myst is nu voor het eerst in de geschiedenis afgeprijsd naar de historisch laagste prijs van €0,79. Bij de lancering kostte de game nog €3,99. Myst is een first person-game waarbij je op onderzoek uitgaat en puzzels moet oplossen.

Toen de game werd uitgebracht, was het een sensatie en nog steeds wordt het goed gewaardeerd, met een gemiddelde beoordeling in de App Store van 4 sterren. De iPhone-versie bevat alle originale Ages en volgt de originele gameplay.

myst iphoneDe graphics zijn echter wel met hun tijd meegegaan en datzelfde geldt voor de muziek en geluidseffecten. De game zorgt voor een autosave wanneer je tussendoor een telefoongesprek moet aannemen of iets anders met je iPhone wilt doen. Er zit een hintgids in voor mensen die de game nog moeten leren kennen. Let op dat de game vrij groot is (ruim 500MB) dus downloaden via Wi-Fi of via iTunes op de computer is vereist. Verder heb je nog zo’n 1 GB vrije ruimte op je iPhone of iPod touch nodig om de game te kunnen installeren.

Downloaden: Myst (tijdelijk €0,79 – voorheen €2,99 en €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2011, 15:40
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.