PhotoComic: zelf een fotostrip op de iPad maken

PhotoComic is een tijdelijk gratis app waarmee je fotostrips op de iPad kunt maken. Het is een goedkoop alternatief voor de app Comic Life, die onlangs op de iPad verscheen. Maak je eigen stripverhaal!

photocomic ipadEen tijdje geleden schreven we op iPadclub over Comic Life, een bekende applicatie voor de Mac, die nu ook op de iPad te vinden is. Die app is met een prijs van €5,99 behoorlijk kostbaar, maar gelukkig zijn er altijd alternatieven te vinden. Zoals PhotoComic, een iPad-applicatie die normaal €1,59 kost maar nu tijdelijk gratis te downloaden is. We hebben deze actie te danken aan DailyAppDream.com, een van de vele sites die dagelijks andere apps gratis weggeven. PhotoComic is een app waarmee je je eigen fotostrip kunt maken.


photocomicEr zijn diverse spreekballonnen, layouts en actiewoorden, die je aan een foto kunt toevoegen. Je begint met een layout en daarna voeg je foto’s toe aan elk raamwerk. Vervolgens kies je wat spreekballonnen en je bent klaar om je strip via Twitter, Facebook of e-mail met anderen te delen. Er is interactie met elk object mogelijk door erop te dubbeltappen.
Start by selecting a layout, then add photos to each frame. PhotoComic is easy to use

Downloaden: PhotoComic for iPad (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.