Moves 1.4: beweging terugzien in nieuwe navigatieview

De gratis bewegingsregistratie-app Moves voor iPhone is voorzien van nieuwe navigatieview waarmee je locatie op kaart terugziet.

Moves iPhone bewegingstrackerDe gratis bewegingstracker Moves die zonder extern apparaatje je beweging bijhoudt op de iPhone, heeft een geinige update gekregen naar versie 1.4. De alweer tweede aanzienlijke update van de applicatie na diens introductie op 24 januari, introduceert een nieuwe navigatieview. Daarmee kan je je uitleven op de kaart die tevoorschijn komt als je op één van de activiteiten of stopplaatsen drukt. Vanaf nu kan je de dag doornemen met pijltjes onderin het scherm. Druk achtereenvolgens op de pijltjes en je ziet waar je geweest bent.

Op die manier kan je je de dag dus ook doorlopen op de kaart in plaats van in een tijdlijn onder elkaar. Bij elk punt op de kaart zie je het tijdstip en zie je aan het pictogram de manier van bewegen. De afgelegde routes worden in vette strepen weergegeven, waarbij de kleur van de manier van vervoer.

Versie 1.4 van Moves brengt ook nieuwe prestatieverbeteringen met zich mee. Het doorlopen van de verschillende locaties op de kaart verloopt in ieder geval vloeiend. De volgende stap van de app moet welhaast zijn dat je je beweging (op langere termijn dan een dag) kan exporteren vanuit de applicatie, maar of die functie er gaat komen, is natte vingerwerk. Moves kreeg op 6 februari al een update die de gegevens die de app registreert, nauwkeuriger maakte.

Moves tijdlijn beweging Moves vernieuwing op kaart

Onlangs schreven we ook over de aankomende iPhone-app Pinion, die de concurrentie met Moves zal aangaan. Dat wordt een applicatie die meer de nadruk legt op tijdsbesteding dan op bewegingsregistratie.

Downloaden: Moves (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2013, 13:40
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fietsen, fitness, hardlopen, moves, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.