Mogelijke benchmark iPad vierde generatie toont 1,4GHz-processor

De eerste mogelijke benchmarks van de iPad vierde generatie tonen een snellere 1,4GHz-processor. De resultaten zijn afkomstig van Geekbench, maar zijn nog niet betrouwbaar.

iPad benchmarksPrimate Labs heeft mogelijke Geekbench-tests van de vierde generatie iPad ontdekt. Hierin wordt een iPad met een Apple A6-processor getoond, met een kloksnelheid van 1,4GHz. Dit is sneller dan de A6-chip in de iPhone 5, die bij eerdere benchmarks een snelheid van 1,3GHz wist te behalen. De derde generatie iPad had een kloksnelheid van 1,0GHz. De nieuwe iPad zou hierdoor de best presterende iDevice van het moment zijn.

Volgens de benchmark heeft de iPad vierde generatie 1GB aan RAM. Dit is gelijk aan de derde generatie iPad.

De iPad vierde generatie is pas vanaf 2 november verkrijgbaar. De benchmark kan gemaakt zijn door bijvoorbeeld een recensent die op het moment de nieuwe iPad al in huis heeft. Bij de iPhone 5 verschenen er ook al benchmarks online voordat de iPhone officieel werd verkocht. De resultaten van deze test bleken later alleen niet te kloppen: Geekbench was op het moment van de test nog niet in staat om de snelheid van de A6-processor te meten. Of de benchmark van de iPad vierde generatie klopt ontdekken we waarschijnlijk eind deze week, zodra de iPad in de winkels ligt en de eerste echte apparaten in handen van testers komen.

Geekbench iPad 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2012, 11:16
Categorie Uncategorized
Onderwerpen geekbench, ipad, ipad 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.