Nieuwe Skylanders iOS-games ondersteunen fysieke spelfiguurtjes

De nieuwe iOS-games Skylanders Battlegrounds en Skylanders: Lost Islands zullen de spelfiguurtjes van de bekende Skylanders-reeks ondersteunen.

Skylanders iOSHet bekende verzamelspelletje Skylanders krijgt twee nieuwe iOS-games, genaamd Skylanders Battlegrounds en Skylanders: Lost Islands. Beide spellen werken via Bluetooth met de speciale ‘Skylanders portal’, waarmee je gekochte beeldjes van spelfiguren kunt gebruiken in de games. Door meer poppetjes te verzamelen in de echte wereld kun je meer voor elkaar krijgen in de spelwereld.

Skylanders verscheen origineel voor traditionele spelcomputers en wordt geleverd met een speciaal accessoire. Door spelfiguren op dit accessoire te zetten, wordt de RFID-chip hierin gelezen en kun je een virtuele variant in de game gebruiken. Ook de iOS-versie van het spel zal werken met dit accessoire. Heb je deze nog niet in huis, dan zal het mogelijk zijn om hem los te kopen. Uitgever Activision is van plan om een mobiel startpakket aan te bieden, waarbij je het accessoire en vier spelfiguurtjes krijgt. Dit pakket zal verkocht worden voor $49,99 en bevat ook een downloadcode voor Skylanders: Battlegrounds.

Skylanders pakket

Skylanders Battlegrounds wordt een actie-rollenspel dat erg moet gaan lijken op de eerste Skylanders-game. Skylanders: Lost Islands wordt een freemium-game waarin je een eigen dorpje moet bouwen. Het spel zou op het moment al in de Canadese App Store staan en wordt eind november wereldwijd uitgebracht.

Dit zijn niet de eerste Skylanders-games die in de App Store verschijnen: eerder verscheen Skylanders: Cloud Patrol al in de App Store.

Downloaden: Skylanders Cloud Patrol (€0,89)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2012, 10:48
Categorie Games
Onderwerp skylanders

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.