Mobiele betaal-apps ING Bankieren en Rabo Bankieren geüpdatet

ING Bankieren en Rabo Bankieren zijn beide geüpdatet voor de iPhone. Bij ING heb je voortaan ook inzage in je creditcards.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ING Bankieren app-icoon iPhone iPadDe mobiele betaal-apps van ING en de Rabobank zijn beide geüpdatet voor de iPhone en iPod touch. De Rabobank-app corrigeert verschillende slordigheden en moet er voortaan voor zorgen dat je registratiegegevens niet snel meer verloren en vergeten worden in de applicatie. ING Bankieren heeft een grotere update. De keurig onderhouden applicatie geeft voortaan een overzicht van en inzicht in je creditcards.

Je hebt in ING Bankieren inzicht in je eigen creditcard en eventueel de aanverwante (partner)kaart. Dat inzicht houdt in dat je tot 15 maanden terug je transacties op de kaart kan nagaan. Daarnaast zie je het openstaande bedrag, het bestedingstegoed en kan je reserveringen bekijken. Als je aflost, kan je de status daar ook van terugzien. Je kan de zichtbaarheid van de creditcards overigens zelf instellen via je de knop Wijzig in het rekeningoverzicht. Als laatste is er iets algemeens verbeterd: het invoeren van de pincode is onder handen genomen.

Net na het livegaan van de update heeft de Rabobank de omschrijving van de update aangevuld met de melding dat Rabo Bankieren zo snel mogelijk ondersteuning voor het scherm van de iPhone 5 krijgt.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, iPhone, iOS 3.0+)
Downloaden: ING Bankieren (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2012, 15:48
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren, mobiel betalen, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.