Minecraft Reality laat gebouwde objecten in je eigen omgeving zien

Minecraft Reality is een app waarmee je bouwwerken uit Minecraft in de werkelijke wereld kunt zien. Met augmented reality zien je je creaties en zorg je dat anderen ze ook kunnen zien.

minecraft reality iphoneHet leuke van Minecraft is dat je zelf dingen kunt bouwen. De nieuw verschenen app Minecraft Reality laat je zien hoe die bouwsels er in de werkelijke wereld uit zouden zien. Minecraft Reality maakt daarbij gebruik van augmented reality. Je uploadt je foto naar een website en kunt ze in de werkelijkheid zien. Je kunt je Minecraft-modellen ook op bepaalde locaties neerzetten, zodat anderen ze kunnen ontdekken aan de hand van GPS. Het is geen officiële app, maar Minecraft Reality kwam wel met goedkeuring van gamestudio Mojang tot stand.

Minecraft Reality is op iPhone en iPad te gebruiken en bevat al een aantal modellen om mee te beginnen. Helemaal vlekkeloos is de lancering van de app overigens niet verlopen, want de eerste reviews zijn nogal vernietigend. De app crasht op de iPhone 4S en is op de vierde generatie iPod touch ook niet te gebruiken. Terwijl ontwikkelaar 13th Lab de indruk wekt dat het op deze toestellen (én de iPhone 4) zou moeten werken.

Downloaden: Minecraft Reality (€1,79, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2012, 22:19
Categorie Games
Onderwerpen augmented reality, minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.