Dropbox iOS-app krijgt verbeterde videostreaming

Het streamen van video is in de laatste update voor de Dropbox-app verbeterd. Ook kun je nu met wachtwoord beschermde Office-documenten openen.

DropboxEen nieuwe update voor de iOS-app van Dropbox belooft het streamen van video te verbeteren. Het betreft hierbij vermoedelijk alleen technische verbeteringen in de app. Dropbox voor iOS is nu ook in staat om met een wachtwoord beschermde Office-documenten te openen, mits je iOS 6 gebruikt. Daarnaast zijn de talen Italiaans en Iberiaans toegevoegd aan de app.

Uit een korte test blijkt dat we een groot videobestand sneller konden afspelen na het installeren van de update. Bij het afspelen krijgen we wel de melding dat er hooguit 15 minuten getoond kan worden, tenzij we de video in onze favorieten opslaan. Een bestand toegevoegd aan je favorieten wordt in Dropbox opgeslagen, waardoor hij niet meer gestreamd hoeft te worden.

Ongeveer een maand geleden kreeg Dropbox nog een andere update, die het mogelijk maakte om foto’s in volledige resolutie op te slaan. Hoewel de beeldresolutie gelijk bleef, veranderde de opgeslagen afbeeldingen wel van bestandsgrootte. De update zorgde er tevens voor dat Dropbox gebruikmaakt van de volledige resolutie van de iPhone 5.

Downloaden: Dropbox (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2012, 10:08
Categorie Productiviteit
Onderwerp dropbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.