MindMeld luistert mee met gesprekken en stelt artikelen voor

MindMeld is een binnenkort beschikbare iPad-app die meeluistert met gesprekken en daarna interessante artikelen laat zien. Je koppelt de app met Facebook, voegt vrienden toe en start een VoIP-gesprek. Vervolgens kun je de app laten meeluisteren en artikelen voorstellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mindmeld ipadHeb je bij sommige mensen wat moeite om het gesprek gaande te houden, dan is er binnenkort de app MindMeld. Deze luistert mee naar een gesprek en stelt vervolgens onderwerpen voor waarover je verder kunt praten. De app is voorzien van een VoIP-functie, zodat je zonder verdere kosten via internet kunt bellen. Wel moet je je Facebook-account koppelen, zodat je meteen contact kunt leggen met vrienden. Komt het gesprek op iets interessants, dan schakel je de luisterfunctie in. MindMeld probeert te verstaan waar het gesprek over gaat en schotelt interessante nieuwtjes voor aan de hand van trefwoorden. Praat je over een bepaalde film, dan krijg je bijvoorbeeld filmreviews of entertainmentnieuws te zien, zodat je meteen de wijsneus kunt uithangen met interessante weetjes.

Op één punt schiet MindMeld dan nog wel tekort: het zou mooi zijn als er ook nieuwe onderwerpen aangedragen worden. Je vindt het leuk om over de film Brave te praten? Dan wil je misschien ook het kostuumdrama A Royal Affair zien. Zit je te praten over de Burger Bar, dan wil je misschien ook reviews van Burgermeester zien. Hoewel… bij dat laatste wordt het moeilijk, want MindMeld is beter in staat om Engelse woorden te verstaan. Zodra je leuke nieuwe info hebt gevonden, kun je dat delen met anderen die deelnemen aan het gesprek. Later kun je precies terugluisteren wat iedereen heeft gezegd. Het is misschien een vreemde gedachte om een app te laten meeluisteren, maar origineel is het wel. De app is binnenkort verkrijgbaar in de App Store. Op de website van de ontwikkelaar (en in onderstaand filmpje) kun je meer informatie vinden.

Downloaden: deze app is nog niet verkrijgbaar in de App Store

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5NGGSBt0hkw

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 13:01
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp mindmapping

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.