M.dot: snel mobiele site maken via iPhone-app

M.dot is een app waarmee je op de iPhone een mobiele website kunt maken. De mobiele website ziet er professioneel uit en is meteen te testen op de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

m dot mobiele siteAls je een website hebt, is het wel zo handig als ‘ie ook op mobiele telefoons er mooi uitziet. M.dot is een app waarmee je zo’n mobiele site kunt maken. Je betaalt €0,79 en installeert de app, kiest een van de templates en kiest daarna welke functies je wilt inschakelen en welke pagina’s je nodig hebt. Vervolgens vul je wat informatie in en je bent klaar. M.dot is niet bedoeld voor blogs en nieuwssites, maar bijvoorbeeld voor de mobiele site van een winkel of een freelancer die in het kort wil uitleggen wat het aanbod is. Je kunt er ook een ‘bel me’-knop aan toevoegen of een routebeschrijving. M.dot levert verschillende layouts, zoals voor een fotogallery. Je kunt pagina’s voorzien van tekst met zelfgekozen opmaak en statistieken bekijken.

Heb je al een blog of website, dan kan M.dot de plaatjes er vanaf ‘scrapen’ om daarvan een mobiele site te maken. Je zit niet vast aan een domein onder die van M.dot, als je wilt kun je ook naar je eigen website verwijzen. Bij iPhoneclub zou de mobiele pagina dan via de volgende link bereikbaar zijn: m.iphoneclub.nl. Het is nog even de vraag waarom je dit allemaal op het kleine scherm van de iPhone zou willen doen (op de desktop gaat toch veel makkelijker?) maar je kunt wel meteen testen of het er goed uitziet.

Downloaden: M.dot (€0,79 gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 12:59
Categorie Zakelijk
Onderwerp website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.