Marktplaats-app voor iPhone krijgt binnenkort verkoopfunctie

Marktplaats voor de iPhone en iPod touch krijgt binnenkort een update waardoor het mogelijk wordt ook te verkopen via de app. Vanuit de applicatie kan je een advertentie schrijven en foto's schieten.

Marktplaats iPhone iPod touchDe officiële applicatie van de Nederlandse handelssite Marktplaats.nl krijgt binnenkort een update waarin het mogelijk wordt ook producten te verkopen. Je kan een advertentie meteen mobiel schrijven, maakt aanvullende foto’s met de iPhone en kan die vervolgens meteen activeren. Het is nog niet precies bekend wanneer de zo gewilde functionaliteit zijn opwachting maakt in de app. Het nieuws komt uit de mond van directeur Olivier van Duijn tegenover Twinkle Magazine.

Daartegen zegt hij:

Je maakt straks een foto met je telefoon en plaatst direct de advertentie. Nu moet je die foto eerst nog op je computer zetten, en dat maakt het wat omslachtig. Ik verwacht dat het een enorme boost geeft aan het aantal advertenties op en verkopen via onze site.

De laatste update van de applicatie dateerde van 3 oktober jongstleden, toen met name de snelheid van de app een opkikker kreeg. Marktplaats op de iPhone telt 6809 recensies in de App Store met een gemiddelde beoordeling van drie sterren.

Downloaden: Marktplaats (gratis)

Via: Twinkle Magazine

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 11:51
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen ebay, marktplaats, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.