iPhone-bordspel Risk tijdelijk in prijs verlaagd

Speluitgever Electronic Arts biedt vandaag de game Risk goedkoper aan in de App Store. Het spel kost slechts €0,79, in plaats van de gewoonlijke €2,39.

Risk iPhoneElectronic Arts biedt het bordspel Risk vandaag tijdelijk goedkoper aan. In plaats van de gebruikelijke €2,39 betaal je momenteel slechts €0,79 voor de game. Risk is een letterlijke omzetting van het bekende bordspel, waarin je op strategische wijze de wereld moet veroveren. Reden voor de prijsverlaging is Electronic Arts’ Daily Deals-actie, waarbij ze iedere dag een game in de aanbieding doen.

In Risk kun je met tot zes spelers in dezelfde kamer het bekende bordspel spelen op de iPhone en iPod touch. Je kunt via Wi-Fi of Bluetooth spelen met andere iPhone-bezitters die bij jou in de buurt zitten, of door gewoon je iPhone aan elkaar door te geven wanneer de ander aan de beurt is. Speel je liever alleen, dan kan dit tegen de computer.

Gezien de Daily Deals van EA is het veilig om er vanuit te gaan dat Risk morgen niet langer afgeprijsd zal zijn. De kans bestaat echter wel, dat de actie nog ietsje langer doorgaat. Zo is Need for Speed Undercover, een spel dat EA gisteren gratis aanbood, nog steeds kosteloos in de App Store te vinden.

Downloaden: Risk (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 10:58
Categorie Games
Onderwerpen deals, electronic arts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.