Margriet brengt apps Fietsroutes en Wandelroutes uit

Margriet's Wandelroutes en Fietsroutes zijn twee nieuwe apps voor de iPhone die elk een route in elke provincie van Nederland laten zien. De applicaties hebben 12 routes.

Margriet Wandelroutes overzichtHet vrouwentijdschrift Margriet heeft vandaag twee iPhone-applicaties uitgebracht: Fietsroutes en Wandelroutes. Beide applicaties bestaan uit twaalf door Margriet uitgestippelde routes om te voet of fietsend af te leggen. Behalve het traject zelf worden er ook terrastips gegeven. De routes worden voorgeschoteld aan de hand van vereenvoudigde Google Maps-kaarten, maar zijn ook te lezen als geschreven instructie waarin elke nieuwe richting stap-voor-stap wordt uitgelegd. De locatie-aanduiding in de app geeft aan waar je je op de kaart bevindt.

Margriet Fietsroutes kaartjeWandelroutes bevat naast deze mogelijkheden ook links naar informatie over openbaar vervoer, zodat je eenvoudig naar het beginpunt van de route terug kan – of niet meer op de benen kan staan na afloop. Stappers die met eigen vervoer komen, hebben een instrument dat laat zien hoe je vanuit de auto naar het startpunt dient te lopen.

De apps kosten 2,39 euro per stuk. De opzet van de applicaties is gelijk, maar ze zijn behalve hun verschil in doel ook van elkaar te onderscheiden door de kleur. Wandelroutes heeft een lichtgroene kleur, terwijl Fietsroutes in roze gestoken is. Sanoma rept er niet over of er nog extra routes worden toegevoegd aan de applicaties.

Downloaden: Fietsroutes (€2,39)
Downloaden: Wandelroutes (€2,39)

Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2011, 20:18
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen fietsen, wandelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.