Live Score Addicts (Forza) krijgt nieuw uiterlijk en foto’s van voetballers

Live Score Addicts voor iPhone en iPad is vernieuwd met iOS 7-uiterlijk, een handige live-wedstrijd-knop en spelersfoto's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Live Score Addicts iOS 7.0 iPhoneEen uiterlijk dat aansluit op iOS 7 en een hoop verbeteringen. Dat biedt de laatste update van voetbalstanden-app Live Score Addicts voor iPhone en iPad. De applicatie die behalve het wedstrijdverloop ook samenvattingsvideo’s pusht, ziet er een stuk strakker uit met ingang van versie 2.2. Omdat de app gebruik maakt van semi-transparantie, zijn de thema’s veel bepalender geworden voor het uiterlijk van de applicatie. Er zijn meteen drie nieuwe thema’s bij gekomen.

Update: vanaf april 2014 heeft Live Score Addicts een nieuwe naam gekregen: Forza. De app en de downloadlink zijn hetzelfde gebleven.

Als je nu een thema kiest in de winkel van de app, kies je niet alleen meer uit de kleuren van de app. Je bepaalt eigenlijk de hele uitstraling. Je kan standaard kiezen tussen een lichtbruine voetbal of een donkerblauw-groene raket. Voor 89 cent per stuk koop je een groene grasmat, een lichtgroene scorebalk, een Italiaanse vlag, hout, rode ruitjes, een scheidrechterstenue of een vaalgroen voetbalveld met allerlei icoontjes. Ze lijken druk, maar door het toegenomen onderscheid tussen het schuifmenu en de pagina’s zelf, is Live Score Addicts juist duidelijker geworden. Of de app ook leesbaarder is, is een ander verhaal.

Live Score Addicts iPhone voetbalstanden rij Live Score Addicts profielfoto's voetbal iPhone

Verder is Live Score Addicts voor iPhone en iPad voorzien van wat handige vernieuwingen in versie 2.2. Je kan de lijst met voetbalwedstrijden die dag met één druk bovenin beeld uitdunnen tot alleen de wedstrijden die op dat moment live zijn. Wedstrijden die je hebt vastgezet en dus volgt, worden nu gesorteerd op datum. En in elk overzicht zie je aan de voetbal nu ook waar een doelpunt is gescoord. Op wedstrijdniveau is er nog meer veranderd. Je ziet nu scheidsrechters en managers bij de informatie voor een wedstrijd en achteraf kan je zien wie de Man of the Match is geworden. De vijf grootste voetbalcompetities worden daarnaast verrijkt met profielfoto’s van de spelers die je ziet bij de opstellingen van de teams. De Nederlandse en Belgische competities vallen daar helaas niet onder.

Ontwikkelaar FootballAddicts benadrukt verder dat de toegankelijkheid van de app is verbeterd, dat minder populaire competities nu ook duidelijker in tabellen worden gepresenteerd en dat de huidige stand duidelijk in de app vermeld is.

Downloaden: Live Score Addicts (gratis, universeel, iOS 5.0.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2014, 18:01
Categorie Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.