Kinetic GPS-sporttracker voor iPhone vandaag gratis te downloaden

Kinect is vandaag gratis te downloaden. De sporttracker voor de iPhone is te gebruiken voor hardlopen, wandelen en andere outdoor-activiteiten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kinect iphoneIs de gratis applicatie Topo Tutor van AppEvent niet helemaal jouw smaak, dan valt er gelukkig nog genoeg ander moois in de App Store te vinden. De applicatie Kinetic is vandaag ook gratis en zeker en aanbeveling waard. Normaal kost deze applicatie €2,99. Kinetic is een applicatie waarmee je via GPS je activiteiten kunt tracken. De app is bedoeld voor bezigheden buitenshuis, zoals rennen, fietsen, wandelen of het ontdekken van een nieuw gebied. Je kunt bijvoorbeeld vastleggen hoe je door een bos, natuurgebied, pretpark of winkelcentrum bent gelopen en na afloop zien hoeveel kilometer je hebt afgelegd. De ontwikkelaar geeft Kinetic gratis weg… omdat het vrijdag is.

Er zijn heel wat applicaties voor de iPhone waarmee je sportactiviteiten kunt tracken. Runkeeper Pro is één van de bekendste (en bovendien sinds kort ook gratis). Kinetic is een alternatief, waarmee je statistieken en workout-informatie kunt vastleggen. Ondertussen luister je naar je favoriete muziek en blijf je op de hoogte via audiofeedback over je prestaties. Je kunt je eigen doelen stellen en bijhouden tijdens het sporten. Tijd en afgelegde afstand worden vastgelegd, je krijgt een live-kaart te zien van je locatie, hoogteverschillen en tempo zijn achteraf te raadplegen en nog veel meer.

kinect iphone   kinect iphone

Je kunt het uiterlijk van de applicatie aanpassen en er zijn diverse trainingsschema’s voor beginners en gevorderden beschikbaar, bijvoorbeeld een 8 weken durende training om naar 5 of 10 kilometer te gaan, of een programma van 12 weken om voor een halve marathon te trainen. Die trainingsprogramma’s zijn bij Runkeeper ook wel te krijgen, maar het aanbod is nog beperkt en je zult voor de meeste moeten betalen. Je kunt je prestaties delen via Facebook, Twitter en e-mail. Sessies kun je opslaan in .kml- en .gpx-formaat, zodat je ze later kunt analyseren of in andere programma’s inlezen.

Als Runkeeper en Nike+ GPS je niet over de streep hebben gehaald om in januari weer te gaan sporten, misschien lukt het dan met Kinect wel?

Downloaden: Kinect Kinetic (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2011, 0:28
Categorieën Gezondheid en fitness, Sport
Onderwerpen gps, gratis, kinect, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.