Hysteria Project 2 HD op de iPad verschenen: interactieve horrorgame

Bulkypix heeft de game Hysteria Project 2 uitgebracht: een interactieve game met filmeffecten, waarbij je zelf de uitkomst bepaalt.

hysteria project 2BulkyPix heeft de game Hysteria Project 2 uitgebracht en laat in een bijbehorende promovideo zien waarom je deze game zou willen hebben. Hysteria Project 2 is de opvolger van de eerder verschenen horror-avonturengame Hysteria Project. In de game vind je 360 graden live-actie, waarbij je de indruk krijgt dat de game gefilmd is. Deel 2 gaat van start waar het eerste deel eindigde. Jij moet als held van de game de hysterie en het mysterie zien te ontmaskeren, anders zul je sterven. Je wordt wakker in een ziekenhuisbed en weet niet wat er gebeurd is. Je hebt een tattoo op je arm, waarvan je niet weet hoe je eraan bent gekomen. Je hoort voetstappen die naderbij komen en realiseert je: hij is terug!

Bij Hysteria Project 2 gaat het om de interactie, de mogelijkheid om je eigen avontuur te bepalen in een game waarin het op griezelen en overleven aankomt. Je moet de juiste beslissingen op het juiste moment nemen, of de consequenties accepteren. Je ziet de game vanuit het perspectief van de hoofdpersoon.

hysteria ziekenhuis

De game is beschikbaar in aparte versies voor iPhone en iPad. Er is gezorgd voor integratie met Game Center, waarbij je enkele achievements kunt verdienen. Om in de stemming te komen biedt Bulkypix de voorganger (Hysteria Project) nu gratis in de App Store aan, zodat je ook op een later moment nog makkelijk bij deze game kunt instappen.

Downloaden:

Hieronder zie je een gameplay-video van Bulkypix zelf:

Eerder verscheen ook al deze video:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2011, 17:28
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.