Kindle iOS-app laat gratis boekenpreviews lezen

De Kindle-app van Amazon voor iPhone en iPad laat nu gratis boekenpreviews lezen. Je zoekt op boeken en leest de samples in je boekenkast.

Amazon Kindle boekenkast iPhone iPadHet is nu mogelijk om boeken uit te proberen in de Kindle-app van Amazon op de iPhone en iPad. De zoekfunctie links in de applicatie laat voortaan boeken zien waarvan je alvast een hoofdstuk of anderzijds een deel kan lezen. Boeken en zogeheten samples die eenmaal in je boekenkast staan, worden als cover weergegeven in je boekenkast in de applicatie. Met ingang van de nieuwste update moeten die covers sneller dan voorheen laden.

Nieuw in Kindle is ook dat je nu zelf een woordenboek kan aandragen in de app. Als je eerder al een woordenboek kocht in de applicatie, zoals bijvoorbeeld een medische of juridische, kan je de betekenissen van woorden in andere boeken daarmee opzoeken. Je zoekt de definitie van woorden op door een woord ingedrukt te houden.

Het indrukken van een woord was al mogelijk en behoort dus niet tot de nieuwe veegbewegingen en gebaren die in de applicatie voorhanden zijn voor blinden en slechtzienden. Die gebaren kunnen worden opgezocht in de FAQ-sectie onder de instellingen van de applicatie. Als laatste verbeterpunt van de update, moet de app nu stabieler zijn voor iPhone en iPad.

Downloaden: Kindle (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2013, 21:45
Categorie Boeken
Onderwerpen amazon, ebook, kindle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.